Skip to main content

Astrologie door Dr Martin Boot: interpreteer uw horoscoop

Teken op cusp 7

Het teken op de cusp van het zevende huis: Ram tot Maagd

RAM
Neemt de leiding en het initiatief in partnership. Ongeduldig in partnership en samenwerking. Trekt de aandacht op het gebied van partnership. Houdt van competitie of ziet competitie in partnership en samenwerking. Trekt opvliegend partner aan of de partner wordt in zijn/haar omgeving gemakkelijker opvliegender dan normaal. Verbergt eigen agressieproblemen achter een vriendelijk masker.

Voorbeelden Lodewijk Asscher, David Cameron, Churchill, Job Cohen, Frank Sinatra

STIER
Houdt in partnership niet van praten maar van doen. Zoekt fysiek comfort en veiligheid in partnership. Praktisch en vasthoudend in partnership en samenwerking. Loyale koppige partner die gelooft in traditionele waarden en comfort. Geld is belangrijk voor hem/haar in partnerships.Jaloers en bij gebrek aan zelfkennis cynisch in en over een op een relaties.

Voorbeelden Remco Campert, Marc Dutroux, Hugo Claus, Pim Fortuyn, Freud, Prince

TWEELINGEN
Zoekt afwisseling in partnerschip en samenwerking. Inventief in partnership en samenwerking. Vindt communicatie een van de belangrijkste zaken in partnership en samenwerking. Nieuwsgierig en praatgraag wat betreft partnership en samenwerking. Mentale benadering van relaties. Trekt partner aan die vrij wil blijven. Meer dan een relatie.

Voorbeelden Bardot, Dylan, Brecht, Sartre, Jeroen Krabbe. Presley

KREEFT
Zoekt veiligheid en traditie in partnership. Zoekt groepen/klubjes van gelijk gezinden. Geeft zich niet gauw gewonnen, maar is het eenmaal zover dan is hij/zij ook zeer toegewijd en vasthoudend. Overgevoelig voor kritiek van de partner en in samenwerking. Betrouwbaar, maar niet erg liberaal in partnership. Sentimentele instelling tegenover partners, bezitterig. Sterke emotionele ups en downs. Zoekt moederbeeld in partners. Trekt partners aan die gevoel verbergen. Zoekt status in een op een relaties.

Voorbeelden Boudewijn van Belgie, Eva Braun, Dustin Hofman, Mao, Prins Claus

LEEUW
Veeleisend, trots en loyaal zolang alles goed gaat in partnership. Treedt graag minzaam, affectief, charmant,eerlijk en vol vertrouwen op in partnership en samenwerking. Heeft eeuwigdurende behoefte om bewonderd te worden in partnership en samenwerking. Koud. Zoekt vaderbeeld in de partner. Sterke egoproblemen in een op een relaties.

Voorbeelden Gerrit Agterberg, Carl Jung, Chirac, Kampusch, Krishnamurti, Wilhelmina

MAAGD
Veeleisend. Standvastige, gevoelige, maar overmatig kritische instelling in partnership en samenwerking. Zoekt voor alles een goede reden, is anders niet tevreden en gaat niet tot actie over. Partnership en samenwerking kunnen uitgroeien tot terreinen van menselijk dienen. Moeite met volwassen worden. Doel heiligt de middelen in relationeel leven.

Voorbeelden Bolkenstein, Dijsselbloem, Jobs, Ratzinger, Scheringa

Dit zijn de nieuwe interpretaties uit de achtste druk van het standaardwerk Van Ram tot Vissen.

 

Vraag voor de andere tekens de interpretatie bij mij op een voor een onder deze link

Geef een antwoord